Arktisk guttekorfestival 8. – 11. august 2024

Vi, Ung i kor og Ung kirkesang, kan stolt invitere deg og ditt guttekor til Arktisk guttekorfestival i Bodø i august 2024. Festivalen er under Nordland musikkfestuke og UNOF (De unges orkesterforbund) skjer samtidig i Bodø så her er det store muligheter for både få oppleve fine musikalske arrangementer, men også å kunne bidra som en del av guttekorfestivalen. Under festivalen vil korene få synge hver for seg på konserten lørdag, i tillegg til at vi samler alle deltakerne i felleskor (både konserten lørdag og gudstjenesten søndag).

Dirigent for felleskor er David Newsholme!

David Newsholme er direktør for musikk ved Canterbury katedral, hvor han er ansvarlig for opplæring av koret, og for alle andre musikalske aspekter ved katedralens arbeid. David ble utdannet som korist ved Worcester Cathedral. Han hadde orgelstipendet ved Salisbury Cathedral før han studerte ved New College, Oxford og ved University of York. David var assisterende direktør for Chapel Music ved Winchester College, før han flyttet til Canterbury i 2011 for å bli assisterende organist. I 2014 ble han grunnlegger av katedralens jentekor, før han tiltrådte sin nåværende stilling i 2021.

Program

Torsdag 8. august – ankomstdag og workshop
Fredag 9. august – workshop
Lørdag 10. august – workshop og konsert (både felleskor og korene hver for seg)
Søndag 11. august – deltakelse på gudstjeneste i Bodø domkirke og avreisedag

Pris: 150 EUR pr korist.

Påmeldingsfrist 30. april 2024

Påmelding skjer via skjema her.

Lurer du på noe? Send en mail til arcticboys@sang.no

Bodø, området rundt og kulturen

Er du interessert i Bodø og hva byen har å tilby? Se hjemmesiden til Visit Bodø for å lese mer om byen, området og kulturen.

Visit Bodø: https://visitbodo.com/

Nordland musikkfestuke

Samtidig med Arktisk guttekorfestival arrangeres Nordland musikkfestuke. Her kan du se noen glimt fra fjorårets musikkfestivaluke.

Nordland musikkfestuke: https://musikkfestuka.no/

Arktisk guttekorfestival er støttet av:

Arktisk guttekorfestival er arrangert av: