Arkiv

Norbusang 2022 på Inderøy!

Ung kirkesang, som arrangør, og Vivace barne- og ungdomskor, som lokalt vertskap, gleder seg til å ønske nordiske barne- og ungdomskor velkommen til Norbusang 25. – 29. mai 2022!

Les mer »

Deltakerbrev Mjuklia 2021

Hei, kjære alle som skal være deltakere på korsommerskolen på Mjuklia! Tusen takk for at akkurat du har meldt deg på, vi gleder oss kjempemasse til å se deg!

Les mer »

Ny nettbutikk (hurra!)

Nettbutikken til Kirkesangforlaget har blitt ny! Av tekniske oppgraderinger så kan man nå søke på noter ut i fra besetning og kjøpe de fleste noter som pdf, men ikke minst så kan man betale med vipps!

Les mer »

Studere barnekorledelse på NMH?

Musikkhøgskolen har et svært bredt tilbud innen videreutdanning og annen spesialisering. Mange av dem er samlingsbaserte eller går på deltid, så i 2021 benytter vi muligheten til å invitere til åpen dag for videreutdanning – digitalt, så du kan være med uansett hvor du bor.

Les mer »

Schult-suiten for orgel

Kirkesangforlaget gir ut «Schult-suiten». Dette er en samling av nye orgelstykker som er tenkt brukt i pedagogisk øyemed så vel som i liturgisk og konsertsammenheng. Arbeidsgruppe fra Kirkelige fellesråd i Trondheim og økonomi fra Tollkasserer A.C.Schults legat gjorde denne utgivelse mulig.

Les mer »

Laget ditt kan få moms-kompensasjon

Søknadsfrist 15. juni 2021. Alle lag i Ung kirkesang kan nå levere søknad, via Ung kirkesang, om å få kompensert mva -kostnader etter forenkla modell.  Det betyr at det blir søkt på bakgrunn av samla driftskostnader. 

Les mer »

På vandring gjennom livet

Dette er et kurstilbud til deg som vil være leder på korsommerskolen på Mjuklia, og til deg som vil kombinere pilegrimsvandring og ledertrening. På vandringen får du forberede deg på lederoppgavene i korsommerskolen gjennom tidebønner, vandring, filosofisk samtale, undervisning og aktiviteter.

Les mer »

Sangfest Nord i 2021

Planane for Sangfest Nord i Harstad er klare. Det er gjort avtaler med instruktører. Så nå er det bare å melde seg på! (Rimeligst pris for de som melder seg på før 10. mars.)

Les mer »

Smittevern for musikkøvelser

I helgen ble det innført strenge smitteverntiltak i totalt 25 kommuner på Østlandet. Mange steder i landet kan det fortsatt gjennomføres fritidsaktiviteter for barn og unge under 20.

Les mer »

Korsommerskole på Drottningborg i 2021

Korsommerskolen på Sørlandet blir i 2021 på Drottningborg videregående skole i Grimstad. Der er det mulig å gjennomføre øving og aktiviteter med smittevernregler og tiltak, slik at det kan gjennomføres korsommerskole, selv med strenge tiltak.

Les mer »

Korsommarskule Mjuklia 2021

Planane for korsommarskulen på Mjuklia er klare. Det er gjort avtalar med instruktørar, og dato for deltaking i Nidarosdomen er også klar. Så nå er det berre å melde seg på! (Rimelegast pris for dei som melder seg på før 10. mars.)

Les mer »

Momskompensasjon 2019

9. desember kom fordelingen av momskompensasjonen fra Lotteri- og stiftelsestilsynet for 2019. Kr.576 752,- ble fordelt på lokallag og regionlag. Sentraleddet får kr.424 028,-.

Les mer »