SiNGING TOGETHER på LISTA (4)5. – 9. juli 2023

Korlederkurs for ungdom i alderen 14 – 26 år. Kurset starter onsdag ettermiddag 5. juli og varer til søndag 9. juli. Utgifter til reise og opphold blir dekket for de første 8 som melder seg på. Du får undervisning hver formiddag. Her vil du lære om musikalsk ledelse av vokalensembler. Det er plass til maks. 12–16 ungdommer. På ettermiddagene er du med på å lede aktiviteter i forbindelse med “Sommerkor for alle”. 

Film- og lydkurs og måter å bruke slike opptak i korarbeid med Richard Fossland tilbys fra tirsdag 4. –5. juli. Det holdes i forkant av korlederkurset.

Du kan velge om du vil delta bare på korlederkurset, eller om du vil vere med på film og lydkurset først.

Film og lydkurset begynner 4. juli kl. 14

Korlederkurset begynner 5. juli kl. 14

Kurset er ferdig søndag 9. juli kl. 15

Velkommen med på et nytt koreventyr på Lista i år! Se også: https://sang.no/singing-together-before-we-meet/ for en del av de ressursene som deltagere vil bruke. Prosjektet er et samarbeid mellom Ung kirkesang og Vanse Guttekor m.fl. 

Påmelding før 20. mai til nils@sang.no

Kursleder: Bryan Breidenthal. Leirsjef: Iselin Leistad. Deltakere på kurset overnatter på kursstedet, og får alle måltider og transport dekket. Kurset inngår som en del av et større opplegg:

“Sommerkor for alle” + korlederkurs for ungdom + lyd- og filmkurs. Vi gjentar sommerkor-suksessen fra i fjor med tre dager «Sommerkor for alle» med sangaktiviteter for barn, ungdom og voksne ytterst på Lista. Prosjektene overlapper hverandre og bygger på bruken av sangressursene på Ung kirkesangs nettside: “SiNGING TOGETHER before we meet”.

“Sommerkor for alle” er perfekt for familier og ungdom som bor på eller besøker Lista første helg i fellesferien. Sommerkorprosjektet starter fredag ved Framtidsbygget midt på Borhaug, og avslutter med deltagelse på friluftsgudstjenesten søndag ved Lista fyr. Både fredag og lørdag ettermiddager kan man velge blant mange forskjellige tilbud inklusive bli-kjent-leker og aktiviteter for barn og voksne i alle aldre, “notetriks og salmesang for alle”, “Res Miranda for alle”, SAB-satser fra Ung kirkesangs repertoar og øvelser med utdrag fra store klassiske korverk SATB (Händel, Mozart, m.m.). Begge dager blir det en pause med kveldsmat.